Prislista

 Vi samarbetar med Epassi för Dig som har förmånen att använda ditt friskvårdsbidrag.

För bokning online klicka på PRISET, Här kan Du betala med Swish 1230158501 eller kort.

Medicinsk fotvård 30 till 45 min,  700 kr
En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus, undersökning av fötterna, mjukgörande fotbad, nagelvård, klippning, rensning och slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna, fotsvamp. Avlägsnande av förhårdnader/liktornar, nagelsvamp och hälsprickor. Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera.

Nageltrång behandling 30 till 45 min, 700 kr
Nageltrång behandling. Klipper och rensar bort det som orsakar nageltrånget. 

Medicinsk fotvård 700 kr + peeling och nagellack 45 till 60 min 150 kr ink. moms)
En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus; undersökning av fötterna, mjukgörande fotbad, nagelvård; klippning, rensning samt slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna och peeling med scrub cream. Avlägsnande av förhårdnader/liktornar samt hälsprickor. Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera.

Vårtor, svamp och liktorn behandling eller undersökning 15 till 30 min 400 kr
Här sker fokus på ETT specifikt problemområde som inte kräver full behandlingar t.ex. nagelkorrigeringar, pensla medel på fotvårtor, slippa ner nagel och pensla nagelsvamp medel max 2 st., liktorn max 3 st. vårtor max 3 st. och hälsprickor eller undersökning av din problem i foten och rådgivning. Behandling för mera än 2 vårtor eller mera än 3 liktorn tillkommer 100 kr per st. 

Medicin Fotvård 700 kr + paraffinbehandling 60 till 90 min 350 kr ink. moms
Detta är en skön, djupgående och fuktgivande behandling för fötterna som ger märkbara förbättringar redan efter första gången. Paraffinbehandlingen bidrar t.ex till ökad blodcirkulation, mjukar upp torra och nariga fötter och lindrar smärta vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker benvävnaden och har även en mycket avslappnande effekt. I behandlingen ingår mjukgörande fotbad, klippning, rensning, slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna, avlägsnande av förhårdnader/liktornar samt hälsprickor. Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera.

Friskvård för fötterna 45 till 60 min 850 kr ink. moms
Fotvård som friskvård är ett utmärkt sätt att använda ditt friskvårdbidrag. Förebyggande och friskvårdande Medicinsk Fotvård är avdragsgillt. En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus undersökning av fötterna mjukgörande fotbad nagelvård som utgörs av klippning, rensning och slipning av tånaglar, filning av fotsulorna, avlägsnande av förhårdnader, hälsprickor och liktorn. Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera. Medicinsk Fotvård är momsfri, med friskvård är enligt skatteverkets regler belagd med 25% moms, vilket ger friskvård ett högre pris.