Prislista

 Vi samarbetar med Epassi för Dig som har förmånen att använda ditt friskvårdsbidrag.

För bokning online klicka på PRISET, Här kan Du betala med Swish 1230158501 eller kort.

Medicinsk fotvård 30 till 45 min,  600 kr
En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus, undersökning av fötterna, mjukgörande fotbad, nagelvård, klippning, rensning och slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna, fotsvamp. Avlägsnande av förhårdnader/liktornar, nagelsvamp och hälsprickor. Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera. Med nagellack tillkommer 100 kr extra.

Medicinsk fotvård med peeling med scrub cream och nagellack 45 till 60 min 750 kr
En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus; undersökning av fötterna, mjukgörande fotbad, nagelvård; klippning, rensning samt slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna och peeling med scrub cream. Avlägsnande av förhårdnader/liktornar samt hälsprickor. Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera.

Vårtor, svamp och liktorn behandling eller undersökning 15 till 30 min 350 kr
Här sker fokus på ett specifikt problemområde t.ex. nagelkorrigeringar, liktornar,  vårtor och hälsprickor eller undersökning av din problem i foten och rådgivning.

Medicin Fotvård med paraffinbehandling 60 till 90 min 950 kr ink. moms
Detta är en skön, djupgående och fuktgivande behandling för fötterna som ger märkbara förbättringar redan efter första gången. Paraffinbehandlingen bidrar t.ex till ökad blodcirkulation, mjukar upp torra och nariga fötter och lindrar smärta vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker benvävnaden och har även en mycket avslappnande effekt. I behandlingen ingår mjukgörande fotbad, klippning, rensning, slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna, avlägsnande av förhårdnader/liktornar samt hälsprickor. Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera.

Friskvård för fötterna 45 till 60 min 750 kr ink. moms
Fotvård som friskvård är ett utmärkt sätt att använda ditt friskvårdbidrag. Förebyggande och friskvårdande Medicinsk Fotvård är avdragsgillt. En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus undersökning av fötterna mjukgörande fotbad nagelvård som utgörs av klippning, rensning och slipning av tånaglar, filning av fotsulorna, avlägsnande av förhårdnader, hälsprickor och liktorn. Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera.

Pedikyr + Peeling med scrub cream och nagellack 45 till 60 min 750 kr ink. moms      En komplett fotbehandling inkluderar: mjukgörande fotbad, klippning, rensning samt slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna och peeling med scrub cream.  Allmän rådgivning om fotvård information och tips om inlägg, fotgymnastik.