Prislista

Vi samarbetar med Actiway för Dig som har förmånen att använda ditt friskvårdsbidrag.

För bokning online klicka på PRISET

Medicinsk fotvård 60 min, Pensionärspris 550 kr
En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus; undersökning av fötterna, mjukgörande fotbad, nagelvård; klippning, rensning samt slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna. Avlägsnande av förhårdnader/liktornar samt hälsprickor. Allmän rådgivning om fotvård. Med nagellack tillkommer 60 kr extra.

Medicinsk fotvård med peeling och fotmassage 60 min 650 kr
En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus; undersökning av fötterna, mjukgörande fotbad, nagelvård; klippning, rensning samt slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna och peeling med scrubb. Avlägsnande av förhårdnader/liktornar samt hälsprickor. Allmän rådgivning om fotvård.  Behandlingen avslutas med en fotmassage som främjar blodcirkulationen Med nagellack tillkommer 60 kr extra.

Vårtor, svamp och liktorn behandling 30 min 350 kr
Här sker fokus på ett specifikt problemområde t.ex. nagelkorrigeringar, liktornar, nagelsvamp, fotsvamp, vårtor och hälsprickor.

Medicin Fotvård med paraffinbehandling 90 min 950 kr ink. moms
Detta är en skön, djupgående och fuktgivande behandling för fötterna som ger märkbara förbättringar redan efter första gången. Den bidrar t.ex till ökad blodcirkulation, mjukar upp torra och nariga fötter och lindrar smärta vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker benvävnaden och har även en mycket avslappnande effekt. I behandlingen ingår mjukgörande fotbad, klippning, rensning samt slipning av tånaglar samt filning av fotsulorna, avlägsnande av förhårdnader/liktornar samt hälsprickor, paraffinbehandling samt fotmassage.

Nagelvård för händer 30 min 350 kr ink.moms
Behandlingen börjar med ett mjukgörande handbad. Därefter så klipps och filas naglarna samt smuts under naglarna tas bort. Behandlingen avslutas med en skön handmassage med mandelolja. Med nagellack tillkommer 60 kr extra.

Friskvård för fötterna 60 min 750 kr ink.moms
Fotvård som friskvård är ett utmärkt sätt att använda ditt friskvårdbidrag. Förebyggande och friskvårdande Medicinsk Fotvård är avdragsgillt. En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus undersökning av fötterna Mjukgörande fotbad Nagelvård som utgörs av klippning, rensning samt slipning av tånaglar Filning av fotsulorna, Avlägsnande av förhårdnader och liktorn.peeling med scrubb, fotmassage.